Onyria Quinta Da Marinha Hotel

Hae

Onyria Quinta Da Marinha Hotel

Tietoja hotellista

Onyria Quinta da Marinha Hotel är ett prestigefyllt femstjärnigt hotell och golfresort som ligger i Cascais, Portugal, mitt i Estorilkustens hisnande skönhet. Beläget i ett privilegierat läge mellan Atlanten och naturparken Sintra-Cascais, erbjuder hotellet en lyxig och idyllisk tillflyktsort för resenärer som söker en golfupplevelse utan tee time.

Anläggningen är hem till Quinta da Marinha Golf Course, en berömd 18-håls mästerskapsgolfbana designad av den legendariske Robert Trent Jones Sr. Golfbanan är känd för sin exceptionella layout och fantastiska landskap och slingrar sig genom en tallskog med magnifik utsikt över Atlanten. Banan presenterar en härlig blandning av utmaningar och belöningar, som vänder sig till golfare på alla nivåer.

Gäster som bor på Onyria Quinta da Marinha Hotel har fördelen av enkel tillgång till Quinta da Marinha golfbana. Hotellets conciergeservice eller golfdesk hjälper till att boka starttider, vilket säkerställer att gästerna kan fördjupa sig helt i golfupplevelsen under sin vistelse.

För dem som vill förbättra sina golffärdigheter eller söker professionell vägledning, erbjuder resorten expertgolflektioner med skickliga instruktörer. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren golfspelare som vill finjustera din teknik, är resortens golfproffs dedikerade till att ge personlig coachning.

Utöver golf erbjuder Onyria Quinta da Marinha Hotel en rad exklusiva bekvämligheter och fritidsaktiviteter för att tillgodose alla önskemål. Hotellet erbjuder elegant och bekvämt boende, allt från eleganta rum till rymliga sviter, som alla erbjuder en lugn oas efter en dag på greenerna.

Anläggningens spa- och hälsocenter ger gästerna möjlighet att koppla av och föryngra sig. Spaet erbjuder en rad behandlingar, massage och terapier, och garanterar en verkligt överseende upplevelse.

Att äta på Onyria Quinta da Marinha Hotel är en kulinarisk njutning, med flera restauranger och barer som serverar utsökt mat och uppfriskande drycker. Gästerna kan njuta av en mängd olika rätter, från traditionella portugisiska smaker till internationella specialiteter, alla tillagade med de färskaste lokala råvarorna.

Hotellets läge ger också stora möjligheter för att utforska den vackra kustregionen Cascais. Gästerna kan njuta av närliggande stränder, delta i vattensporter, besöka historiska platser eller helt enkelt ta sköna promenader längs den natursköna kusten.

Sammanfattningsvis erbjuder Onyria Quinta da Marinha Hotel en enastående golfupplevelse med starttid på Estoril-kusten i Portugal. Med sina exceptionella golffaciliteter, lyxigt boende, spabekvämligheter och ett brett utbud av fritidsaktiviteter utlovar resorten en oförglömlig vistelse för golfentusiaster och kräsna resenärer som söker en elegant och berikande tillflyktsort.

Hae

Lomakohteet
Saapumispäivä
Majoitus yöt
Henkilöt

1. Huone

2. Huone

3. Huone

Kartta

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön tietosuojaselosteen käyttöehtojen mukaisesti.
Tiedustele nyt